Om Meg

Om Meg

Jeg heter Marco Verkooijen og kommer opprinnelig fra Nederland. I 2002 startet jeg utdanningen som møbelsnekker, med fordypning innen møbler, innredning og skipsinnredning, besto jeg svenneprøven i 2006.

Jeg flyttet til Norge i 2010 og har jobbet som snekker her siden, i 2022 tok jeg svennebrevet som tømrer. Gjennom årene har jeg opparbeidet meg en bred kompetanse, og lang arbeidserfaring.MV Snekkertjenester AS er et byggefirma stasjonert i Rakkestad.
Jeg legger stor vekt på kvalitet og utfører arbeidet med godt håndverk, samtidig har jeg ekstra fokus på kundebehandling og kommunikasjon med kunde. Dette er et viktig verktøy for å sikre kvaliteten i prosjektet, fra start til slutt.

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester innen tømrer- og snekkerarbeid, både innvendig og utvendig på hus og hytter. Jeg er dedikerte til å levere arbeid av høyeste standard og sørge for at våre kunder er fornøyde med resultatet.


Enten det er bygging av et nytt tilbygg, renovering av et eksisterende rom eller reparasjon/bytte av taket ditt, kan du stole på meg til å gjøre jobben riktig. Jeg har ekspertise og erfaring innen alt fra gulvlegging og montering av kjøkken til bygging av terrasser og utendørsstrukturer.
Min mål er å skape vakre og funksjonelle rom som oppfyller dine behov og ønsker.

Kontakt meg i dag for en uforpliktende samtale og la meg hjelpe deg med dine drømme prosjekter.

JEG STÅR KLAR TIL Å HJELPE DEG MED Å OPPNÅ DINE DRØMMENER